Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GYIK

Jutalomfalat, vagy étrend kiegészítő a Holisnacks gyógynövényes snack?

A HoliSnacks első sorban étrend-kiegészítő. Mindegyik termékünk más-más probléma enyhítésére szolgál. A csomagoláson feltüntetett adagolás a terápiás célú felhasználást jelöli amelyet biztonsággal lehet emelni a kutya méretétől és a terápia hosszától függően akár 50%-al.  Jutalomfalatként elég 2-3 szemet adni alkalmanként. 

 

Milyen fajta kutyáknak ajánlott a Holisnacks Gyógynövényes étrendkiegészítő jutalomfalat?

A Holisnacks fajtára és korra tekintet nélkül bármely kutyának adható.

 

Hogyan adagoljam a Holisnacks Gyógynövényes étrendkiegészítő jutalomfalatokat a kutyusomnak?

Jutalomfalatként, esetenként néhány szemet, ( a Fluxstop kivételével - annak erős hasmenéscsökkentő hatása miatt ) Megelőzésként, a csomagoláson feltüntetett adagolást ajánlom. Panaszok és tünetek enyhítésekor pedig az adagot lehet 50%-al emelni.

 

Van mellékhatása a Holisnacks Gyógynövényes étrendkiegészítőnek?

A gyógynövényes terápia az egyik legbiztonságosabb, igen ritkák a melléktünetek és az allergiás reakciók. Az eddigi méréseink alapján nem tapasztaltunk semmilyen mellékhatást, azonban az erős túladagolás nem ajánlott.

 

Mennyi ideig kell a Holisnacks Gyógynövényes étrendkiegészítőket adni, hogy a kívánt hatást elérjük?

Ez mindig egyénileg alakul, függ a kutya méretétől, és a panaszok súlyosságától. A Relaxibites adását ajánlott már néhány nappal a stresszes esemény előtt elkezdeni, míg a Fluxstop a hasmenést követően már igen rövid idő alatt fejti ki hatását. Az Artrobites-t megelőzéskén hosszabb ideig kell adni, azonban erős panaszok, valamint gyógyszeres kezelés mellett az adagot 50%-al lehet megemelni, ezzel is gyorsítjuk a felépülést.

 

Milyen problémák enyhítésére nyújt megoldást a DERMAX állatgyógyászati gyógynövényes bőr és tappancsápoló?

A DERMAX kenőcs magas gyógynövény hatóanyag tartalma miatt hatékonyan segíti minden fajta seb, allergia és egyébb bőr irritáció gyógyulásást. Hatékony kiegészítője a műtéti hegek, sebek kezelésének, valamint méhviasz tartalma miatt védi és ápolja az extrém időjárásnak kitett tappancsokat és orrot.